Les instal·lacions de Foment AIC han acollit el sorteig de ‘La campanya de Nadal del comerç de la ciutat’. Segons informen des de l'Ajuntament, s’han repartit 10 mil euros en més de 40 premis entre els participants de la rifa, que podran gaudir de la seua corresponent prima per comprar als comerços adherits. 

“A moltes cases hui tornaran a vindre els Reis Mags. Traure’m les paperetes per associacions i farem un llistat dels premiats”, ha declarat Vicenta Ferrer, regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç.

Tal i com asseguren les mateixes fonts, la principal novetat és que, per primera vegada, les quatre associacions de comerciants de Gandia i l’Ajuntament han coordinat esforços per a incentivar el comerç urbà de la ciutat. Per això, a l’acte, juntament amb Ferrer, hi han acudit els representants de les associacions de Centre Històric, Pedro Izquierdo; República Argentina. El·líptica, Luís Vañó; Corea, Javier Seguí; i Roís de Corella, Julio Cantó. 

Ferrer ha insistit en que “des del Departament sempre estarem al costat del xicotet comerç en qualsevol iniciativa que ens proposen i per promocionar el comerç”. Per altra banda, Izquierdo ha expressat que “és el resultat de tota la gent de Gandia, dels pobles de la Safor que venen a fer les compres a la nostra zona, al Centre Històric i a la resta de la ciutat. Vull agrair a l’Ajuntament, que ens ha ajudat per tal que la campanya es realitzara de manera conjunta”.